посети ни във

Facebook

Изграждане

В сферата на поддръжката ние работим с едни от най-висококачествените продукти и в последните двадесет години сме с доказан опит и утвърдени позиции на пазара. Нашите услуги ползват повече от 160 частни и обществени басейни в страната. За всеки клиент ние изготвяме индивидуална схема на поддръжка.

 • Оглед на парцела и проектиране
  на съоръжението

 • Строителни дейности от високо
  квалифицирани специалисти

 • Тестване на съоръжението след
  приключване на строителството

 • Пускане в експлоатация и гаранция
  за качество

Съвършен и уникален

дизайн на съоръжението

Дизайнът на басейна може да бъде персонализиран, за да отговаря на Вашите индивидуални предпочитания и нужди. Един от най-изразителните и модерни дизайни на басейн е да има няколко нива на водата. За да създадете уникална визия може да се добави водопад, релаксиращи звуци, изкуствени камъни, подводно осветление, скрита част на басейна. Тези идеи са само някои от многото начини, по които можем да персонализираме дизайна на Вашия басейн, за да го превърнем в най-желаното място за релаксация и почивка.

Безупречна
конструкция

с най-добрите материали

За безупречната конструкция на Вашия басейн използваме най-добрите висококачествени материали за неговото изграждане. Като утвърдила се компания ние имаме достъп до най-новите технологии и иновации в тази област.
Конструкцията на басейн се извършва от нашите квалифицирани професионалисти, които гарантират, че всички материали са инсталирани правилно и са подходящи за климатичните условия на местонахождението на басейна.

Най-модерните

пречиствателни системи

Ние Ви предлагаме най-модерните пречиствателни системи за басейни и водни съоръжения включващи различни технологии, които гарантират ефективно пречистване на водата и нейната безопасност за потребителите. Някои от най-модерните технологии в тази област са озоновата или ултравиолетова обработка, различно филтриращи системи, както и соларни пречиствателни системи.
Тези са само някои от модерните технологии, които се използват за пречистване на водата в басейни и други водни съоръжения. Нашите специалисти ще Ви предложат най-ефикасния метод подходящ за Вашия басейн или спа комлекс.

Виж повече

Желаете повече

за вашия комфорт

Можем да увеличим комфорта на Вашия басейн чрез различни функционалности, като добавим отопление, покривало против замърсявания, различни хидромасажори или друга специфична функционалност.

 • Отопление

  Отоплението може да удължи ползваемостта на Вашия басейн и да Ви позволи да се насладите на топлата вода през цялата година.

 • Покривало

  Покривалото е много полезна функционалност, която може да запази водата на басейна чиста и да намали нуждата от често пречистване на водата.

 • По Ваша идея

  Ако имате специфични идеи за функционалности, които желаете да включим във Вашия басейн, винаги може да ги обсъдите с нашия професионален дизайнер.

Нека създадем

Вашият уникален проект

Ние сме тук, за да изградим за Вас Вашият уникален проект. Заедно с Вас ще идентифицираме целите и нуждите, ще изберем подходящо място и оборудване за водното съоръжение. Нашият екип ще състави подробен план, който включва всички етапи на изграждането, срокове и бюджет. Помагаме Ви да си извадите нужните разрешителни или лицензи, ако са необходими такива.
Предлагаме Ви консултация с професионален дизайнер, инженер или архитект, който Ще Ви помогне в изграждането на мечтания басейн, сауна или спа комплекс.

Консултация